Paraules per reflexionar

El geni es fa amb un 1% de talent i un 99% de treballAlbert Einsteindomingo, 2 de febrero de 2014

Una reflexió sobre pollastres

 El pollastre que consumim normalment, té el seu origen en nau s gegantines, on s'alimenta de pinso i amb tres mesos o menys ja està apunt per ser consumit. És un pollastre que ha nascut per ser menjat.
El pollastre de Nadal té com a mínim 6 mesos, la seva alimentació ha estat de verdures, blat de moro i restes de fruites. Molt sovint ha tingut la sort de tenir espai per campar exterior. És un pollastre més gros que el que consumint i segurament més dur. Ja que és un pollastre madur, el seu procés de creixement ha estat més proper a l'edat adulta. Quan el comprem val molt més diners i a l'hora de cuinar-los el procés ha de ser més laboriós.
 En aquest món dels pollastres també hi ha races més selectes i totes elles són comercialitzades per les festes de nadal.
Désprés tenim el pollastre ecològic que es pot consumir tot l'any, aquest té una criança semblant al de Nadal. Però amb la ventatge que tot el que menja és ecològic i el seu desenvolupament ha estat en espais exteriors amb vegetació, insectes, pedretes....El seu preu encara és més car.
Nosaltres som els que decidim el que mengem i hem d'estar informats quin ha tingut una vida millo, més respectuosa amb l'animal.
Bon pròfit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario