La dieta juga un paper important per la salut del cervell. Si sabem escollir els aliments apropiats, reduïm el risc de malmetre les cèl·lules i es podem prevenir malalties com l'Alzheimer. També millorem la capacitat intel·lectual, l'atenció i la memòria:
Omega 3 pel cervell:
El peix blau( tonyina, verat, sardines, salmó...) conté àcid gras omega 3.
Aquests àcids grassos afavoreixen les connexions entre neurones.
Bròcoli com a antioxidant:
El bròcoli, coliflor, cols de Brussel·les...Aquests aliments contenen vitamina C i carotenoids, que combaten els radicals lliures els quals serien responsables de l'envelliment de les cèl·lules nervioses.
Fruites del bosc ( nabius, maduixes, cireres...), nous, l'oli d'oliva i llavors:
Milloren el rendiment intel·lectual, retarden la pèrdua de memòria i augmenten l'agudesa visual.
Aquest article ha estat publicat a la revista infoXF nº56 del més de setembre-octubre 2015
No hay comentarios:
Publicar un comentario