Paraules per reflexionar

El geni es fa amb un 1% de talent i un 99% de treball



Albert Einstein



jueves, 10 de enero de 2019

Hivern i la natura

L'hivern és una de les quatre estacions de les zones temperades. 
Astronòmicament, comença amb el solstici d'hivern (al voltant del 21 de desembre en l'hemisferi nord i el 21 de juny en l'hemisferi sud ), i acaba amb l'equinocci de primavera (al voltant del 21 de març en l'hemisferi nord i el 21 de setembre en l'hemisferi sud).
Es considera que coincideix amb les temperatures més fredes dels mesos de desembregener i febrer en l'hemisferi nord i junyjuliol i agost en l'hemisferi sud.
Els arbres de fulla caduca perden les fulles.
Insectes, aràcnids, amfibis, rèptils desapareixen de la superfície de camps i boscos.Els quals estan hivernant o estan aletergats. a l'igual que molts mamífers.
Molts ocells han emigrat a terres més càlides.
Sembla que la vida s'hagi aturat i el que passa que està a l'espera de temperatures més suaus.
Els humans es agrada estar a temperares més càlides, pel que es recomana anar ben abrigats per no perdre molta escalfor corporal, quan el cos es refreda és molt fàcil que les nostres defenses baixin i llavors sigui un bon moment per emmalaltir.
Aliments amb alt contingut de vitamina C són un aliat molt bo per mantenir el sistema immunitari en bon estat. Els aliments rics en vitamina C són el pebrot vermell cru, el broquil cru,els cítrics, el kiwi...


No hay comentarios:

Publicar un comentario