Paraules per reflexionar

El geni es fa amb un 1% de talent i un 99% de treball



Albert Einstein



miércoles, 3 de abril de 2019

Primavera i natura

El 20 de març a les 22:15 ha començat la primavera, és quan en astronomia tenim l'equinocci de primavera o dit d'una altre manera. El dia 20 i 21 de març el dia va durar les mateixes hores que la nit. A partir del dia 22 de març cada dia les hores de llum solar seran més grans fina a arribar al solstici d'estiu que serà el 21 de juny.
La primavera ens porta que quasi tots els vegetals brotin, els hi surten noves fulles, creixen de mida i molts d' ells floreixen. És l'estació de les flors, la vida en la natura s'activa, els vegetals portaran més aliment a l'ecosistema i tots els animals aprofitaran per la reproducció de la seva espècie, arreu hi ha ocells cantant, insectes que comencen a fer-se notar , plantes aromàtiques florint...
Fruites i verdures ompliran la cistella de casa, una font natural de nutrients reguladors, estructurals  i amb un gran a port de fibra. És la medecina sana. El seu consum ben variat farà que el nostre metabolisme vagi com un rellotge i la nostra felicitat augmenti.
Ja ho diuen som el que mengem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario