Sembla que els últims estudis sobre les diferents dietes ens parla de que el menjar ric en greixos i sucres acaba produint una inflamació de l'hipotàlam on hi tenim una relació inportant amb la funció de la memòria, si sabiem que aquesta dieta ens feia augmentar de pes a més sembla relacionada amb un deteriode de les neurones avançat.
http://www.muyinteresante.es/salud/articulo/la-comida-basura-puede-danar-la-memoria-471387284245?utm_source=twitter&utm_medium=socialoomph&utm_campaign=muy-inter
Els greixos trans són greixos hidrogenats ja de manaera natural en el greix d'animals, però que la indústria alimentària va descobrir que els greixos hidrogenats ajudaven a conservar més temps els aliment i eren aliments amb un gust més agradable, que en va fer un gra ús.
En el nostre organisme tenen uns efectes molt nocius.
http://www.muyinteresante.es/salud/preguntas-respuestas/ique-son-las-grasas-trans
http://www.ara.cat/premium/ciencia/Magradaria-arribar-desapareixen-Obstacles-recerca_0_1060693964.html?fb16
En el menjar prepararat hi ha molt sovint additius, els quals són pensats per no deixar de menjar, és a dir no parar de menjar. El secret és barrejar sucres, greixos i sal i fins i tot el gust unami ( que significa gustós en castellà "sabroso".
Article de Michael Pollan, divulgador nº1 gastronòmic d'USA
http://bit.ly/1qvCzvG
No hay comentarios:
Publicar un comentario